ΑΠΌ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΑΝΔΡΟΥ

Το απόγευμα της Δευτέρας, 7 Αυγούστου, στον αύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Αποκίων Άνδρου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εορτή λήξης της εφετινής λειτουργίας του "ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ" της Ιεράς Μητροπόλεως στην Άνδρο.  Το Κέντρο λειτούργησε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης σε δύο περιόδους, κατά τις οποίες φιλοξενήθηκαν συνολικά 33 νέοι και νέες της Άνδρου. 

Κάτω από το λαμπρό Αυγουστιάτικο φεγγάρι, το γλυκό φως του οποίου φώτιζε τα πρόσωπα και γαλήνευε την ψυχή των παρισταμένων, τα παιδιά παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα με θέμα τις παραβολές του Ασώτου και του Καλού Σαμαρείτου, τραγούδια και μουσικοκινητικά παιχνίδια, που εντυπωσίασαν τους πολυπληθείς θεατές. 

Ο Υπεύθυνος του Κέντρου, Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Φραγκογιάννης, στην προσλαλιά του, ευχαρίστησε, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθεου Β΄ όλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της ποιμαντικής αυτής δράσης για τη νεότητα της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Πλοιοκτήτη και κτήτορα της Μονής κ. Ελευθέριο Πολέμη για την έμπρακτη αγάπη του προς την Ιερά Μητρόπολη και τη φιλοξενία των παιδιών στην Ιερά Μονή,  τις κυρίες, που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Άνδρου, Πρωτοπρ. Νικόλαο Μανδράκα, την Γραμματέα του Επισκοπείου Άνδρου κα Σοφία Μανδαράκα, τους ομαδάρχες της α΄ περιόδου, Διάκονο Νικόλαο Χαρούλη και κα Ηλέκτρα Φραγκογιάννη, και της β΄ περιόδου, τα παιδιά της Νεανικής Συντροφιάς της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, καθώς και τους γονείς, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την Εκκλησία.


Εκτύπωση   Email