ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β΄ & ΤΟΥ ΣΕΒ. ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄  και ο Σεβ. Επίσκοπος των ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος Στεφάνου, συνοδευόμενοι από επιτελείς τους, επεσκέφθησαν σήμερα το πρωί τα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος στην Ερμούπολη, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας του Αγίου Παντελεήμονος και τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στην παραθεριστική περιοχή των Ταλάντων και  διένειμαν γλυκίσματα και αναμνηστικές ευλογίες τους τροφίμους τους, προς τους οποίους και ευχήθηκαν για το νέο έτος, ενώ συνεχάρησαν τους υπευθύνους και τους εργαζομένους σ' αυτά.

Εν συνεχεία, επισκέφθησαν τους Νοσηλευομένους στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, προς τους οποίους διένειμαν, ωσαύτως, γλυκίσματα και ευλογίες, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση, και συνεχάρησαν τον εκτελούντα χρέη Διοικητού του Νοσοκομείου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, καθώς και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Μετά το πέρας του οδοιπορικού αυτού της αγάπης, οι δύο Επίσκοποι σε κοινή τους δήλωση τόνισαν ότι η αγάπη και η μέριμνά τους  προς τους γέροντες και τους ασθενείς είναι διαρκής, όπως και οι υπέρ αυτών ευχές και προσευχές τους κατά τη Θεία Λειτουργία, συνεχάρησαν όλους όσοι εργάζονται στους θύλακες αυτούς της κοινωνικής μέριμνας και ευποιῒας της Ερμούπολης και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που τους συνόδευσαν κατά την τετράωρης διάρκειας περιοδείας τους. 


Εκτύπωση   Email