Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στην Τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου

Στην Αίθουσα τελετών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τελετή Παράδοσης των καθηκόντων Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου από τον μέχρι τούδε Διοικητή Πλοίαρχο ΛΣ κ. Παναγιώτη Καραμήτσα στην νέα Διοικήτρια Αντιπλοίαρχο ΛΣ κα Κωνσταντία Κορακά, στην οποία παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο Λιμενάρχης Σύρου, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και το Εκπαιδευτικό και Πολιτικό προσωπικό της Σχολής.
Κατά την τελετή αντηλλάγησαν φιλόφρονες και ευγενείς λόγοι μεταξύ του παραδίδοντος και παραλαμβανούσης την Διοίκηση.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ χαιρέτησε και συνεχάρη την νέα Διοικήτρια και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της και ευχαρίστησε τον αποχωρούντα Διοικητή για την προσφορά του στη ναυτική Εκπαίδευση της Σύρου και την καλή συνεργασία τους.
Ο αποχωρών Διοικητής κ. Παν. Καραμήτσας ευχαρίσησε με τη σειρά του τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για την στήριξή του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και του προσέφερε το νέο Θυρεό της Σχολής.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράθεση μικρής δεξιώσεως.


Εκτύπωση   Email