Την πίτα του Αγίου Βασιλείου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β στο ΕΦΚΑ Σύρου

Ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας του ΕΦΚΑ Σύρου κας Κοκκάλα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη το μεσημέρι στα Γραφεία του ΕΦΚΑ Σύρου και ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, με την παρουσία του διατελέσαντος Υπουργού Εργασίας και Βουλευτού Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση , του Αντιδημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολάου Φωτεινιά εκπροσωπούντος τον Δήμο και τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, καθώς και όλων των Υπαλλήλων της υπηρεσίας, τους οποίους ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη και ευχαρίστησε, για το έργο που προσφέρουν στην υπηρεσία κυρίως ευπαθών ομάδων και τους ευχήθηκε για το Τριώδιο.
Η Διευθύντρια καλωσόρισε τον Μητροπολίτη και τον Βουλευτή Κυκλάδων, αναφέρθηκε στην προσφορά του ΕΦΚΑ Σύρου στη τοπική κοινωνία και στην στήριξη όσων προσέρχονται στα γραφεία να εξυπηρετηθούν και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους.
Ο διατελέσας Υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης ευχαρίστησε με τη σειρά του τους Υπαλλήλους, τους οποίους χαρακτήρισε συνεργάτες και στυλοβάτες του έργου του και υπενθύμισε τις καινοτόμες δράσεις που υλοποιήθηκαν επι της θητείας του ως Υπουργού Εργασίας, οι οποίες διευκόλυναν την εξυπηρέτηση των πολιτών και μάλιστα των, προς σύνταξη.
Ευχαριστίες, συγχαρητήρια και ευχές απηύθυνε επίσης και ο Αντιδήμαρχος κ. Νικ. Φωτεινιάς.


Εκτύπωση   Email