Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β ΤΕΛΕΣΕ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «ΦΟΙΝΙΚΑΣ- ΟΝΕΞ»

Προσκεκλημένος του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΟΝΕΞ» κ. Χρήστου Καφτηράνη, Προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε απόψε τον Αγιασμό των νέων Γραφείων του, με την παρουσία των μελών του ΔΣ και φίλων του Ομίλου, της Δημοτικής Συμβούλου κας Αγγελικής Πρίντεζη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γ. Ρούσσου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε πάντα νίκες, ώστε να χρειάζονται όλο και περισσότερα ράφια στο Γραφείο, για να γεμίζουν από τρόπαια και συνεχάρη τον χορηγό του κ. Π. Ξενοκώστα για τη στήριξή του στην Ομάδα αυτή της Σύρου.
Στη συνέχεια, μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας», όπου συναντήθηκε με τους αθλητές , τον προπονητή και υποστηριχτές της ομάδας, τους ευλόγησε και τους αγίασε και τους ευχήθηκε να είναι πρωταθλητές όχι μόνο στο στίβο του αθλητισμού, αλλά και στο στίβο της ζωής, τονίζοντας ότι η Εκκλησία αποδέχεται και στηρίζει τον πρωταθλητισμό, στο πρόσωπο των δικών της Πρωταθλητών, των Αγίων Μαρτύρων.


Εκτύπωση   Email