ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β’

Το εσπέρας της χθες, Τρίτης, 29 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συναντήθηκε στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως με την Υπεύθυνη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», που εκπέμπει στα 95,4 FM, κα Αργυρένια Παραμάνη, και τους συνεργάτες του Σταθμού, με τους οποίους, αφού τους τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ιεραποστολική αυτή δράση της Ιεράς Μητροπόλεως, συζήτησε τον προγραμματισμό της νέας ραδιοφωνικής χρονιάς, αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις για το πρόγραμμα και την πορεία του, η οποία εφέτος θα έχει αναφορά στην επέτειο των 200 ετών από την κήρυξη του Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.
Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ για την τακτική σύνδεση του Ραδιοφωνικού Σταθμούτης Μητροπόλεως με το Πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.


Εκτύπωση   Email