Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄ ΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Προσκεκλημένος της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου κας Μαρκέλλας Παραμυθιώτου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα τον Αγιασμό στα Εγκαίνια των νέων Γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, με την παρουσία του ΡΚαθολικού Επισκόπου Σύρου κ. Πέτρου, του Βουλευτού Κυκλάδων κ. Συρμαλένιου, του θεματικού Περιφερειάρχη Μεταφορών κ. Μάρκου Δαδάου, της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κας Ειρήνης Δράκου και πολλών Εκπαιδευτικών.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχἀρη την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα Μαρκέλλα Παραμυθιώτου και τους Εκπαιδευτικούς για το ανθρωπαγωγικό τους έργο και προσέφερε, μαζί με τον Σεβασμιώτατο κ. Πέτρο, μία εικόνα.
Η κα Μαρκ. Παραμυθιώτου ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για την έμπρακτη στἠριξή του στην Παιδεία και για την προσφορά της παρασχεθείσης δοχής.


Εκτύπωση   Email