ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΕΒ. Κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ κα ΚΑΛΗ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της "Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης", συνοδευόμενος από τη Διευθύντριά της κα Καλή Αλυσανδράτου επεσκέφθησαν σήμερα τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, προς τον οποίο επέδωσαν σχετικό υπόμνημα και τον παρεκάλεσαν, στα πλαίσια των υπαρχουσών δυνατοτήτων, να συμβάλει στην επισκευή των κτιριακών δομών και εγκαταστάσεων των ανά την Ελλάδα Εκκλησιαστικών Οικοτροφείων και Σχολείων.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος υπεδέχθη εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του, εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο της "Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης" και επιφυλάχθηκε, αφού μελετήσει το υποβληθέν Υπόμνημα, να ανταποκριθεί, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Υπουργείου Υποδομών, στα διατυπωθέντα αιτήματα.


Εκτύπωση   Email