Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β’ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ «ΡΗΞΗ»

Στην κατάμεστη αίθουσα Ερμής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, με τίτλο «ΡΗΞΗ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ», με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ των διατελεσάντων Υπουργών κ.κ. Κρεμαστινού και Σηφουνάκη, του Βουλευτού Δωδεκανήσων κ. Υψηλάντη, της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Ναυτιλίας κας Χριστιάνας Καλογήρου, Ακαδημαϊκών, Πανεπιστημιακών και πλήθους ακροατών.
Το βιβλίο παρουσίασαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνστ. Μίχαλος, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Αθανάσιος Κυριαζής, ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Βουλευτής κ. Δημήτρης Καιρίδης και ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς κ. Αθανάσιος Πλατιάς, οι οποίοι με το συντονισμό της Δημοσιογράφου κας Γεωργίας Σαδανά κατέθεσαν ενδιαφέρουσες απόψεις.
Ο Συγγραφέας κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον εκδότη κ. Ηλία Λιβάνη, ο οποίος συνεχίζει επάξια το εκδοτικό έργο του αείμνηστου πατέρα του Αντώνη Λιβάνη.
Μετά το πέρας της παρουσιάσεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β‘ συνεχάρη τον κ. Παν. Ρουμελιώτη για το βιβλίο του και για την εν γένει σημαντική παρουσία του στα εκπαιδευτικά και πολιτικά δρώμενα της Ελλάδος.


Εκτύπωση   Email