ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε σήμερα η Θ. Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου, επι τη μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου.
Την Θ.Λειτουργία παρηκολούθησαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου της Χώρας. Κατά την διάρκεια της Λειτουργίας ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, εξηγούσε τα τελούμενα στους μαθητές ενώ ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η ευταξία που ακολούθησε κατά την συμμετοχή τους, στο Άγιο Ποτήριο.
Ευχαρίστησε την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου κα. Δήμητρα Αγγελοπούλου, την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κα. Μαρία Σαχά καθώς και τους Διδασκάλους και τις Νηπιαγωγούς για την ολόθυμη αποδοχή του παρακλητικού αιτήματός του για τον εκκλησιασμό, τους ευχήθηκε καλές γιορτές μεταφέροντας και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Δωροθέου Β’, προσκάλεσε τα παιδιά στις Κατηχητικές Συνάξεις που γίνονται κάθε Κυριακή πρωί και τους προσέφερε το ημερολόγιο του 2020 που εξέδωσαν τα Κατηχητικά Σχολεία και είναι αφιερωμένο στις Λατρευτικές και Πνευματικές εκδηλώσεις του νησιού το 2019.

Εκτύπωση