ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ

Με την παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Άνω Μεράς και Παλαιοκάστρου, Πρωτ. Βασιλείου Τζανιδάκη, του Προέδρου της  Τοπικής Κοινότητας Άνω Μεράς κ. Πέτρου Σταυρακόπουλου, πλήθους γονέων, Ανωμεριτών και Μυκονίων πιστών, τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της Άνω Μεράς Μυκόνου, υπό την καθοδήγηση και επιστασία του Πανοσιολ. Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου, παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, με ποιήματα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Κάλαντα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Σχοινάς, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Θα αφήσουμε το Χριστό να γεννηθεί μέσα μας;».

Τον ομιλιτή παρουσίασε και καλωσόρισε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αναζήτησης του πραγματικού νοήματος των Χριστουγέννων, μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ , προς τον οποίο, κατόπιν προτροπής του, όλοι οι παριστάμενοι ευχήθηκαν για την 18η Επέτειο από την εις Επίσκοπο χειροτονία του.

Μετά το πέρας της Εκδηλώσεως, ο Σύλλογος Γυναικών Ανω Μεράς προσέφερε παραδοσιακό κέρασμα σε όλους.


Εκτύπωση   Email