Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄ ΠΑΡΕΣΤΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη απόψε στην Τελετή Καθομολόγησης Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από γονείς και οικείους των Φοιτητών Θέατρο "ΑΠΟΛΛΩΝ", με την παρουσία και του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικ. Λειβαδάρα, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημ. Κοσμά και Καθηγητών του Τμήματος.
Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος επέδωσε και δύο υποτροφίες σε πρωτεύσαντες Μεταπτυχιακούς Φοιτητές, άνέφερε μεταξύ άλλων ότι "... σήμερα, βλέπω τα μάτια των γονέων σας δακρυσμένα, διότι διαπιστώνουν ότι απέδωσαν οι θυσίες και οι μόχθοι, που επένδυσαν σε σας, βλέπω τα ΄πρόσωπα των Καθηγητών σας χαρούμενα, διότι βλέπουν να επιβραβεύεται η εμπιστοσύνη που σας έδειξαν..", Εξ αφορμής δε της επιγραφής στις Ηράκλειες στήλες "Τίποτα πιο πέρα", στην οποία, μετά την ανακάλυψη τηα Αμερικής, σβήστηκε το "τίποτα" και έμεινε το "πιο πέρα", τους προέτρεψε να προσπαθούν συνέχεια και να αγωνίζονται για το καλύτερο, ενώ ευχήθηκε πολλοί από τους σημερινούς πτυχιούχους να επιστρέψουν στην Ερμούπολη, ως Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, πλέον.
Κατά την τελετή, ομίλησαν εμπνευσμένα ο Πρόεδρος του Τμήματος και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης.


Εκτύπωση   Email