ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , από την ιερά νήσο Τήνο, όπου ευρίσκεται για ποιμαντικούς λόγους, θα μεταβεί απόψε στον Πειραιά και αύριο, Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, το πρωί θα πλεύσει προς Κίμωλο.

 Το εσπέρας, επί τη εορτή της Οσίας Μεθοδίας, της εν Κιμώλω ασκητικώς διαλαμψάσης, θα χοροστατήσει κατά τον Εόρτιο Εσπερινό στον Ιερό  Ναό της Οδηγητρίας,  στον οποίο φυλάσσονται τα ιερά λείψανα της Οσίας, και εν συνεχεία θα προστεί της Λιτανείας της Αγίας Εικόνος και των τίμιων  λειψάνων της Οσίας στα γραφικά δρομάκια της Κιμώλου.
 Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, το πρωί θα ιερουργήσει ωσαύτως στον Ιερό Ναό Οδηγητρίας και το μεσημέρι αεροπορικώς, μέσω Μήλου, θα μεταβεί στην Αθήνα και εκείθεν στη Λήμνο.
 Το πρωί της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου, θα συνιερουργήσει μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Τριάδος Μυρίνης και θα λάβει μέρος στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Λήμνου Ιεροθέου, του Ανδρίου

 Το εσπερας θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου από  τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει στις εργασίες της τακτικής Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

   


Εκτύπωση   Email