ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΑΠΟΨΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β’

  Την εορτή λήξης του Σχολικού Έτους στο Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο Δελασάλ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», παρακολούθησε απόψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της Διευθύνσεως του Σχολείου.
   Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τη Διευθύντρια και τους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους και ευχήθηκε στους μαθητές για το καλοκαίρι και την πρόοδό τους.
   Την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα ευρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να ευχηθεί στον άγοντα τα ονοματήριά του Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο.
   Το Σάββατο, 15 Ιουνίου, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.
   Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 16 Ιουνίου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου και θα προστεί της Δοξολογίας επί τη ενάρξει της Ναυτικής Εβδομάδος.
   Ακολούθως, και εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, με ιδιωτικό μέσο θα μεταβεί στην Κέα και το απόγευμα θα τελέσει τον     Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Κορρησίας.
   Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 17 Ιουνίου, θα ιερουργήσει στο παραθαλάσσιο Παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος, στην αρχαία πόλη της Καρθαίας, και το εσπέρας θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.\


Εκτύπωση   Email