Στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της Μυκόνου «Σύγχρονη Παιδεία», ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος.

 Στον αύλιο χώρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Σύγχρονη Παιδεία» στην περιοχή Μαράθι στη Μύκονο, ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος  κ. Δωρόθεος Β’, μετά την ευγενική αποδοχή του παρακλητικού του αιτήματος από τους Διευθυντές και Ιδιοκτήτες του ιδιωτικού αυτού υπερσύγχρονου εκπαιδευτηρίου, Γεώργιο Καψάλη και Ιωάννα Πελέκη, και τους Εκπαιδευτικούς. 

  Με τον Σεβασμιώτατο συνελειτούργησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δήλου και Μυκόνου και Καθηγητής  των θεολογικών γραμμάτων στα Εκπαιδευτήρια Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Μαραγκός με τον π. Γεώργιο Κουσαθανά και τον Διάκονο Γεώργιο Σταλίμερο. Παρόντες μαζί με τους εκπαιδευτικούς ήσαν και συνευχήθηκαν γονείς των παιδιών,   ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Στυλιανός Μπρίγγος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Γκέλος και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς Μυκόνου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Σταυρακόπουλος. 

  Τα παιδιά παρακολούθησαν με προσοχή την Θεία Λειτουργία, κατά την διάρκεια της οποίας ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ λειτουργικώς εξηγούσε τα τελούμενα.

  Μετά τη θεία κοινωνία, ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β’ μίλησε στα παιδιά με απλά λόγια και με διδακτικές ιστορίες και τους ευχήθηκε για το καλοκαίρι που έρχεται. Συνεχάρη τους Διευθυντές των Σχολείων και τους εκπαιδευτικούς,  για το πολύ σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν,  και ευχαρίστησε τον κύριο Γεώργιο Καψάλη διότι, όπως είπε χαρακτηριστικά, στην οικογένεια των αρίστων εκπαιδευτικών του Σχολείου έχει συμπεριλάβει και τον καλό και άριστο κληρικό π. Πέτρο Μαραγκό.

  Ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε με φιλόφρονες λόγους τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για το πολυσχιδές έργο του στην Ιερά Μητρόπολη και τον παρακάλεσε να επισκεφθεί και πάλι το σχολείο.


Εκτύπωση   Email