ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΙΕΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β`

   Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β`, πραγματοποιών το ετήσιο προσκύνημά του, ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δωροθέου, στο χωριό Δωροθέα της Αριδαίας, τον οποίο είχε εγκαινιάσει με τον Σεβασμιώτατο κ. Ιωήλ το 2012.

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, στο κήρυγμά του, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ για την άδεια και την ευγενική φιλοξενία του, τον Πρωτοσύγκελλο, τους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης και τον Εφημέριο του Ναού, καθώς και τους Χριστιανούς της Ενορίας και των γύρω περιοχών, που προσέτρεξαν, ομίλησε επί της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής και ειδικότερα στο πώς μπορούμε να δούμε με τα μάτια της ψυχής μας το Θεό, ώστε να Τον προσεγγίσουμε, και το συνάνθρωπό μας, ώστε να τον κατανοήσουμε και να συμβάλουμε στην ηθική και πνευματική του βελτίωση.

  Η Ενοριακή Κοινότητα του χωριού Δωροθέα, μαζί με τις ευχές της προσέφερε, διά χειρών μαθητών, στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ καλάθι με τοπικά προϊόντα.

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επιστρέφει στην Αθήνα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και αύριο το πρωί στην Ερμούπολη και θα επισκεφθεί εκπαιδευτήρια της Σύρου.


Εκτύπωση   Email