Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β’ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ κ. ΣΙΜΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

  Στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Ευγενίδη», κατά την οποία παρουσιάσθηκε η ψηφιοποίηση του έργου του ερευνητή της ιστορίας της Σίφνου και Σιφνίου εκ μητρός κ. Σίμου Συμεωνίδη, παρέστη απόψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’.
   Την Εκδήλωση, την οποία χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Ευγενίδη», Πλοιοκτήτης Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, και ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης κ. Φίλιππος Τσιμπόγλου, παρουσίασαν ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, συγγραφέας, δημοσιογράφος και συνιδρυτής των Εκδόσεων «Επτάλοφος», ο   Πρόεδρος του Συνδέσμου Σιφνίων κ. Αντώνιος Ζαμπέλης και η κα Ελένη Τρούλου, παλαιά συνεργάτις του κ. Συμεωνίδη, ενώ δύο από τα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκε για την ψηφιοποίηση του έργου του κ. Συμεωνίδη παρουσίασαν τη σχετική ιστοσελίδα.
   Τέλος, ομίλησε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Σίμος Συμεωνίδης, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιδιαιτέρως συνεχάρη.


Εκτύπωση   Email