ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ ΙΕΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄

  Με την παρουσία Εκπαιδευτικών και Μαθητών των Σχολείων όλων των βαθμίδων της περιοχής Χώρας Άνδρου και πολλών Χριστιανών, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σἠμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χωρας.
   Απευθυνόμενος στους μάθητές, τους επεσήμανε τους κινδύνους, που ελλοχεύουν γύρω τους και τις παγίδες που κρύβουν η εξέλιξη της τεχνολογίας και τα κοινωνικά δρώμενα, τους προέτρεψε να είναι πολύ προσεκτικοί στις εκτιμήσεις και αποφάσεις τους, να προσπαθούν να οικοδομούν εντός τους σωστό άνθρωπο, με καθαρή σκέψη και αγαθή προαίρεση, απορρίπτοντας κάθε βλαπτικό για την προσωπικότητά τους στοιχείο, και να επιδιώκουν να βιώνουν το μήνυμα της αλήθειας, της ζωής και της ελπίδας, έχοντας πάντα στραμμένη τη σκέψη τους προς την πηγή της αλήθειας, της ελπίδας και της ζωής, τον Ιησού Χριστό και την Εκκλησία.
   Συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Δημήτριο Λάβδα και τους συνεργάτες του και ευχαρίστησε τούς εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την παρουσία τους, προς τους οποίους διένειμε δὠρα και ευλογίες και ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα.
   Το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Άνδρο και είχε συνεργασία με τον Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρ. Νικόλαο Μανδαράκα, για ποιμαντικά και διοικητικά θέματα.


Εκτύπωση   Email