ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΕΞ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, κατά το εξαγγελθέν Πρόγραμμα, τέλεσε σήμερα το πρωί στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου, κάτωθι του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Γλυφάδας, του εξ Ερμουπόλεως, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Σύρου και τη συνευχητική παρουσία οικογενών του κεκοιμημένου Ιεράρχου, οι οποίοι, λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να μεταβούν στη Γλυφάδα, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παύλου Χρυσαφίδη και πιστών τιμώντων τη μνήμη του.
   Στην επιμνημόσυνη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του αοιδίμου Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου, τον οποίο χαρακτήρισε «κατά πάντα αγαπητό αδελφό, με τον οποίο δεν είχε τον παραμικρό παραπικρασμό», ομίλησε για τις προσπάθειες και τον αγώνα του να οργανώσει μια Μητρόπολη εκ του μηδενός και ευχήθηκε ο κατά πάντα άξιος διάδοχός του, Σεβασμιώτατος Αντώνιος, να συνεχίσει και διευρύνει το έργο του.

Εκτύπωση