ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΙΕΡΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα το πρωί τα Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή "Άγιος Μάμας" Χώρας Μυκόνου, με τη συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιγνατίου Ριγανά και της συνοδείας αυτού, του Ιερομονάχου Γαβριήλ και Μοναχού Αθανασίου, η οικογένεια του οποίου είναι κτήτωρ του ιερού Παρεκκλησίου, και την παρουσία πλήθους Μυκονίων.
   Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη την κτητορική οικογένεια Κωνσταντίνου και Μαρίας Πόλου και τα παιδιά τους για την ανέγερση του Παρεκκλησίου και ευχήθηκερ σε όλους για την Αγία Τεσσαρακοστή.
   Το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.
   Αύριο, Πέμπτη, 28 Μαρτίου, εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα μεταβεί στην Κύθνο για διήμερη ποιμαντική επίσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθεί τα Σχολεία του νησιού και θα τελέσει την Ακολουθία του Αποδείπνου στη Χώρα της Κλυθνου και την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στη Δρυοπίδα.
   Το Σάββατο, 30 Μαρτίου, θα μεταβεί στην Κίμωλο, όπου την Κυριακή 31 Μαρτίου θα ιερουργήσει στον Ιερο Ναό της Οδηγητρίας και θα τελέσει την Ακολουθία της Σταυροπροσκυνήσεως.

 


Εκτύπωση   Email