ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β’ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ποιμαντική επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και 1ο Νηπιαγωγείο, στη Χώρα της Μυκόνου, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Μυκόνου και Εφημερίους της νήσου, γενόμενος δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους Διευθυντές, τους Διδασκάλους και τους μαθητές.
   Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνομίλησε με τα παιδιά, τους διένειμε ειδικό έντυπο, που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη για τους μαθητές, και τους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και ευχές.
   Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα τελέσει την Ακολουθία της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, διαδοχικά, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χατζηράδου.
   Το εσπέρας, θα επιστρέψει στη Μύκονο και αύριο το πρωί θα προστεί της τριώρου λιτανευτικής καθόδου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τουρλιανής από το ομώνυμο Μοναστικό Ενδιαίτημα της Άνω Μεράς στη Χώρα Μυκόνου, όπου εφέτος θα φιλοξενηθεί, κατά το έθος, στον Ιερό Ναό Παναχράντου.
   Το απόγευμα του Σαββάτου, 16 Μαρτίου, θα επιστρέψει στη Σύρο για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας, κατά το εξαγγελθέν Πρόγραμμα.


Εκτύπωση   Email