Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β’ ΣΥΜΜΕΤΕΣΧΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΥ ΑΟΙΔΙΜΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΥΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συμμετέσχε και υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Διοικούσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου Επιτροπής, μετά πλειάδος Αρχιερέων, στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Ερμουπολίτη Μητροπολίτου Γλυφάδας κυρού Παύλου (Τσαούσογλου), που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’ .
   Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέφερε στους οικογενείς του αειμνήστου Ιεράρχου, το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας και τον Μακαριώτατο Τοποτηρητή της τα κατ’ άνθρωπον συλλυπητήρια του ιερού Κλήρου και του λαού της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής.
   Κατά την ώρα της Εξοδίου Ακολουθίας του, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, στο ιερό Βήμα του οποίου και παρά τους πόδας των αειμνήστων Αρχιμανδριτών Γρηγορίου Μαραγκού και Τιμοθέου Δράγαση ο μεταστάς μαθήτευσε στο Χριστό και την Εκκλησία, ετελέσθη Τρισάγιο.

Εκτύπωση