ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β’

  Το εσπέρας της Τετάρτης, 9 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β εγκαινίασε, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρο Κυκλάδων κ. Μάρκου Βουτσίνου, την Αίθουσα Αρχείου του Εργατικού Κέντρου «ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΑΡΧΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ» με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Χασιάς Νεφελούδη, Βουλευτών των Κυκλάδων, του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Προέδρων Συλλόγων και Σωματείων και πλήθους κόσμου.
   Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου για το έργο της αρχειοθέτησης, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Χρήστου Λούκου και φοιτητών του, και δεσμεύτηκε να χορηγήσει ηλεκτρονικό υπολογιστή, για την ηλεκτρονική καταλογογράφηση του.
   Στη συνέχεια, παρηκολούθησε στο θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» την παρουσίαση του αναμνηστικού Λευκώματος, που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων για τα 100 χρόνια λειτουργίας του, η οποία πλαισιώθηκε από παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα.

 

 

 

 

 

 


Εκτύπωση   Email