ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΙΙΕΤ ΠΕΤΡΟ ΡΑΛΛΗ

   Γνώρισα τον Πέτρο Ράλλη, τον απλοϊκό, τον άδολο και αγνό άνθρωπο του χωριού της Τήνου, πριν 3 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2014, όταν πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ.
  Η λεβεντιά του, ο αυθόρμητος και ειλικρινής χαρακτήρας του, το γνήσιο δημοκρατικό του φρόνημα και ταυτόχρονα η πηγαία και ειλικρινής πίστη του στο Θεό και την Εκκλησία  κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων  και, όταν ήρθε η ώρα , τον πρότεινα στα Μέλη της Διοικούσης Επιτροπής ως Αντιπρόεδρο, και εξελέγη ομόφωνα.
  Από την πρώτη στιγμή τίμησε αυτή τη θέση, τηρώντας πάντα τη ζυγαριά στο μέτρο, χωρίς φωνές, κραυγές,πολυφλυαρίες, κενά λόγια , και υπεροπτικό ύφος, που υπενθυμίζει τα αλαλάζοντα κύμβαλα , με σεβασμό στον παρακαθήμενό του Πρόεδρο και τα Μέλη της Επιτροπής, τα οποία ομοθυμαδόν τον τιμούσαν και τώρα θλίβονται κατ' άνθρωπον για το θάνατό του.
  Αποχαιρετούμε αύριο στο χωριό Πλατειά της Τήνου, το χωριό του, με όλες τις τιμές, που του πρέπουν και του αξίζουν, τον επί τρία χρόνια καλό μας συνεργάτη.
  Η αφοσίωση και η ειλικρινής αγάπη του για το Ιερό Ίδρυμα είναι αυτά που μεταφέρει μαζί του στο ταξίδι του προς την αιωνιότητα, μαζί με το ενδιαφέρον και την αγωνία για την οικογένειά του και την αγάπη του για την ανάδειξη, μέσα από το άμορφο μάρμαρο, της ομορφιάς της ζωής και της φύσης της Τήνου.
  Καλέ μας φίλε και συνεργάτη Πέτρο, η Παναγία, που με τόση αφοσίωση υπηρέτησες, να σε εισοδεύσει στον Παράδεισο!
                                                                                                                   + Ο ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β'


Εκτύπωση   Email