ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄ ΟΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ

  Προς τους Δικαστικούς Λειτουργούς όλων των Βαθμίδων ομίλησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στην αίθουσα Γερουσίας της Παλαιάς Βουλής, επί τη 31η Επετείω του Πανελλήνιου Εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, Πολιούχου Αθηνών και Προστάτου του Δικαστικού Σώματος, κατόπιν σχετικής αποφάσεως και εντολής της Ιεράς Συνόδου, με την παρουσία Εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, τουΓενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, των Προέδρων της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων, κ. Χριστόφορου Σεβαστίδη, της Ενώσεως Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας,κ. Ευθύμιου Αντωνόπουλου, της Ενώσεως Διοικητικών Δικαστών,κας Αγγελικής Λαϊνιώτη, της Ενώσεως Εισαγγελέων Ελλάδος, κ. Δημητρίου Ασπρογέρακα, της Ενώσεως Δικαστικῶν Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου,κας Ασημίνας Σαντοριναίου, της Ενώσεως Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, κ. Αργυρίου Οικονόμου, της Ενώσεως Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κ. Χρήστου Μητκίδη,της Ενώσεως Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κ. Σταματίου Γιακουμέλου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,κ. Βασιλείου Αλεξανδρή, της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος κ. Μίλτου Βεντούρη, και εκπροσώπου του Δημάρχου Αθηναίων.
 Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γ, Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Δημ. Ασπρογέρακας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και η εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων.
  Η Εκδήλωση επελέγη με την Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία έψαλε και το "Τη Υπερμάχω", και έκλεισε από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας.

  Η ομιλία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ με θέμα "ΧΡΗΣΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΙΔΑΧΘΕΙΣ" παρατίθεται αυτούσια στην αρχική σελίδα.
 


Εκτύπωση   Email