Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β' ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΥΘΝΟΥ

  Μετά το πέρας του Εσπερινού, στην παρακείμενη Πλατεία "Ελληνοουκρανικής Φιλίας" και επί ειδικώς προς τούτο ευτρεπισμένης εξέδρας, πραγματοποιήθηκε η Τελετή αναγόρευσης ως Επιτίμων Δημοτών Κύθνου του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β' και του Ευεργέτου κ. Αθανασίου Μαρτίνου.
  Μετά την ανάγνωση της σχετικής ομόφωνης Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρo κ. Κωνστ. Φιλιππαίο, ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Σταμάτιος Γαρδέρης, των παρισταμένων αναφωνούντων "ΑΞΙΟΣ"απένειμε στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' το τιμητικό δίπλωμα και εγκόλπιο με τον Άγιο Ιγνάτιο.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κύθνου, λέγοντας ότι αυτή η τιμητική διάκριση του προσφέρει την ευθύνη να την ανταποδώσει διακονώντας με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη τον ευγενικό και πολιτισμένο λαό της Κύθνου.
   Στη συνέχεια, επιδόθηκε το τιμητικό δίπλωμα αναγόρευσης σε επίτιμο Δημότη Κύθνου στον Ευπατρίδη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' για τους καλούς τους προς αυτόν λόγους και δήλωσε ότι θεωρεί μεγάλη του τιμή αυτή τη διάκριση, καθώς επισκέπτεται επί 45 χρόνια το νησί και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και συμπάθεια για την Κύθνο.
  Την εκδήλωση επέλεξε η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος, η οποία παρουσίασε καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Εκτύπωση   Email