ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΥΡΟΥ ΕΔΕΧΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β'

  Το νέο Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Σύρου, Αντισυνταγματάρχη Αθανάσιο Μπεσίνη εδέχθη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του, τον οποίο καλωσόρισε και συνεχάρη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και του εξέφρασε τη συναντίληψη της Ιεράς Μητροπόλεως σε ό, τι χρειάζεται.
  Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' εδέχθη το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Σύρου, ο οποίος τελεί υπό την προστασία της Ιεράς Μητροπόλεως και παρουσιάζει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και μέρινα για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, έχοντας και την οικονομική στήριξη, εκτός των άλλων, των κ.κ. Αθανασίου Μαρτίνου και Αντωνίου Κομνηνού.
 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' τους ευχήθηκε καλή δύναμη και υγεία,τους εξέφρασε για πολλοστή φορά τη συμπαράσταση της Εκκλησίας στα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και τα μέλη του Συλλόγου και τους συνεχάρη για τη δραστηριότητά τους και το ψυχικό τους σθένος, που επιδεικνύουν στα εξειδικευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Εκτύπωση