ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄

Αγιασμούς για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους τέλεσε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ , διαδοχικά, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερμουπόλεως, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια Σύρου, γενόμενος δεκτός από τους εκπαιδευτικούς και μαθητές με εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης.
  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τούς νέους Διευθυντές για την ανάληψη των καθηκόντων τους, ευχαρίστησε τους αποχωρήσαντες για τη συνεργασία που είχαν με την Εκκλησία, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ευχήθηκε στους μαθητές, αναφέροντας διαφορετικές, ανά Βαθμίδα Εκπαίδευσης, διδακτικές ιστορίες, απηύθυνε ευχές προς τους γονείς και τους Εκπαιδευτικούς, τους οποίους διαβεβαίωσε, για μια ακόμη φορά ότι και φέτος η Εκκλησία θα είναι κοντά τους, σε οτιδήποτε χρειάζονται.
  Στους Αγιασμούς των Γυμνασίων και Λυκείων παρέστησαν και ο ΡΚαθολικός Επίσκοπος κ. Πέτρος Στεφάνου, οι Βουλευτές του Νομού Κυκλάδων του "Σύριζα" κ.κ. Συρίγος και Συρμαλένιος, ο Αντιπερειφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκός, Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι και ο Προϊστάμενος της Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρ. Μιχαλόπουλος, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του ευρισκομένου στη Ρόδο Περιφερειακού Διευθυντού Εκπαίδευσης κ. Καραγιάννη.Εκτύπωση   Email