Ο ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ κ. ΚΙΘ ΜΟΡΙΛ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Στην Τήνο βρίσκεται ο πρέσβυς του Καναδά κ. Κιθ Μόριλ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων Καναδών καλλιτεχνών που πραγματοποιείται απόψε στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού με την ευκαιρία της επετείου της Συνομοσπονδίας του Καναδά.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τον εδέχθη στα γραφεία του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού με την παρουσία του Προέδρου του Ι.ΤΗ.Π. ιατρού κ. Νικολάου Διαμαντάκη και μελών του Δ.Σ., τον καλωσόρισε, τον ευχαρίστησε, του ευχήθηκε καλή υγεία και επιτυχία στο έργο του και του είπε ότι είναι τιμή για την Τήνο ότι είναι εδώ και ότι εδώ απεφασίσθη να γίνει αυτή η έκθεση για να εορτασθεί αυτή η επέτειος της πατρίδος του και του προσέφερε αντίγραφο της Εικόνος της Μεγαλόχαρης και ο Πρόεδρος του Ι.ΤΗ.Π. του προσέφερε αντίγραφο έργου του Γιαννούλη Χαλεπά τον «Άγγελο».
Εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και τον Πρόεδρο, εξέφρασε τη χαρά του που είναι στην Τήνο και προσέφερε ένα βιβλίο αναμνηστικό με την ιστορία του Καναδά.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού


Εκτύπωση   Email