ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ.

  Με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ.Δωροθέου Β', έληξε σήμερα η η πρώτη περίοδος του Ολοήμερου Θερινού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ιεράς Μητροπόλεως στις εγκαταστάσεις του "Χωριού της Αθηνάς", στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι, που ξεκίνησε με εκκλησιασμό των 35 παιδιών, που συμμετείχαν σ` αυτήν, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, την Κυριακή 2 Ιουλίου.

  Καθ' όλη την εβδομάδα, τα παιδιά, υπό τη διεύθυνση του Υπεύθυνου του Κέντρου, Αρχιμ. Βενέδικτου Φραγκογιάννη και των Ομαδαρχών Πρεσβυτέρου Λουκά Βασάλου, Διακόνου Νικολάου Χαρούλη, του κ. Απόστολου Αθυμαρίτη και των κυριών Ηλέκτρας και Μαρίας Φραγκογιάννη και Ελισάβετ Βασάλου, απασχολήθηκαν δημιουργικά με πλήθος δραστηριοτήτων από τους συνεργάτες του Κέντρου, την κα Σοφία Παπασπυρίδωνος (επίκαιρες ομιλίες και συζητήσεις), την κα Ειρήνη Ξαγοράρη (παραδοσιακά παιχνίδια), την κα Μαργαρίτα Τερζή (ζωγραφική), την κα Μαρικαίτη Τζαβάρα (κουκλοθέατρο), τον κ. Δημ. Βαμβακούση (φωτογραφία), τον κ. Αλέξανδρο Μίτση (τραγούδι), τις κυρίες Μαρία Χατζηγιάννη και Όλγα Φίκου (κατασκευές), τον κ. Ηλία Βασάλο (ζαχαροπλαστική), τον κ. Αποστ. Καπέλα (θεατρικό παιχνίδι) και τον κ. Μιχάλη Κεραμωτή (σκάκι).Εκτύπωση   Email