ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΛΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων και θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, των εν Ρώμη μαρτυρησάντων στην Ενορία Μαρλά της Ιεράς Νήσου Τήνου.

Την παραμονή τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και Εφημερίων του νησιού, των Αντιδημάρχων του Δήμου Τήνου, του Γενικού Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, του Λιμενάρχη Τήνου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, του Προέδρου του ΔΣ της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, Δημοτικών Συμβούλων, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, του Προέδρου και μελών του ΔΣ του Πολιτιστικού-Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά-Μαμάδου, μελών της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων της Τήνου και πλήθους ευσεβών χριστιανών, Τηνίων και προσκυνητών.

Τον Θείο λόγο κήρυξε διδακτικότατα ο Εφημέριος της Ενορίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Κύριλλος Κονταξής.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’ ενώ συνεχάρη τον Εφημέριο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καθώς και τους ευσεβείς κατοίκους της Ενορίας  για την άριστη διεξαγωγή  της ιεράς πανηγύρεως.

 

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού


 


Εκτύπωση   Email