ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΟΙΔΙΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΟΣ & ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

   Στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, τελέσθηκε σήμερα το πρωί το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αοιδίμου Πρωθυπουργού διατελέσαντος και Επιτίμου Προέδρου της "Νέας Δημοκρατίας" Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β΄, στο οποίο συμμετέσχε, μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Ναζιανζού κ. Θεοδωρήτου και Θαυμακού κ. Ιακώβου και του Εξάρχου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Αθήνα Αρχιμ. Δαμιανού, και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄.

   Στο μνημόσυνο παρέστησαν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και οι οικογενείς του εκλιπόντος, στελέχη της "Νέας Δημοκρατίας", επί τιμή Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι Ανωτάτων Δικαστηρίων και πλήθος κόσμου.


Εκτύπωση   Email