ΜΕΤΑΛΙΑ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β' ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ "SYROS RUN 2017"


  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ,κατόπιν προσκλήσεως των διοργανωτών των αγώνων δρόμου, με την επωνυμία "Syros Run 2017", στους οποίους συμμετείχαν δρομείς κάθε ηλικίας, από όλη την Ελλάδα και τη γείτονα ιερά νήσο Τήνο, απένειμε απόψει, στην πλατεία Μιαούλη, τα μετάλια στους τρεις πρώτους δρομείς της κατηγορίας των 2,5 χλμ. και στους δύο Συριανούς, που ήρθαν πρώτοι σε όλο το αγώνισμα της και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετασχόντες.

  Μετάλια, επίσης, απένειμαν ο Δήμαρχος Σὺρου Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκός, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Διοικητής  του Διοικητού της 6ης Περιφέρειας του Λιμενικού Σώματος, και ο διευθυντής Σύρου της "WIND", η οποία και ήταν από τους χορηγούς της εκδηλώσεως.
  Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη αθλητική Εκδήλωση πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στη Σύρο με πολύ μεγάλη επιτυχία, γεγονός που συνετέλεσε ώστε η Σύρος να κατακλυσθεί, εκτός από τους επισκέπτες του τριημέρου, και από επισκέπτες, που ήλθαν γι'αυτήν ακριβώς της εκδήλωση.Εκτύπωση   Email