ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ "ΣΟΥΜΕΛΑ"

 Σήμερα το πρωί, η ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά. συνοδευόμενη από Κληρικούς και τον Πρόεδρο του Σωματείου "Παναγία Σουμελά", κ. Γεώργιο Τανιμανίδη, μετεφέρθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και τους Οίκους Ευγηρίας της ΡΚαθολικής Επισκοπής Σύρου, της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως Αγίου Παντελεήμονος και Αγίου Ιωάννου Ταλάντων της Ιεράς Μητροπόλεως, οι Διοικήσεις των οποίων την υπεδέχθησαν με σεβασμό, προς ευλογία, ενίσχυση και επιστηριγμό των νοσηλευομένων και περιθαλπομένων σ' αυτά ασθενών, γερόντων και γεροντισσών.

  Απο το μεσημέρι η Αγία εικόνα της Παναγίας Σουμελά εκτίθεται σε προσκύνηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεωσ του Σωτήρος , στον οποιο το απογευμα θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ.Δωροθέου β'.

  Άυριο το πρωί , η θαυματουργός και ιστορική εικόνα της Παναγίας Σουμελά θα επιστρέψει αεροπορικώς στο ομώνυμο ιερό της προσκύνημα , στο Βέρμιο Όρος.


Εκτύπωση   Email