ΕΚΛΕΚΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ


  Στην κατάμεστη από φιλότεχνους αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Ερμούπολη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου της Λογοτέχνιδος κας Δήμητρας Ιωάννου με τιτλο "ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ", η πλοκή του οποίου διαδραματίζεται στη Σύρο του 1840.

  Το βιβλίομ παρουσίασαν ο διακεκριμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης κ. Μανούσος Μανουσάκης και ο Ερμουπολίτης Δημοσιογράφος- Ιστοριογράφος κ. Παναγιώτης Κουλουμπής.
  Στην παρουσίαση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', ο Χωρικός Αντιεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρεβέζης, τιμώντες την εκ Πρεβέζης καταγόμενη συγγραφέα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Λέσχης Φίλων Ανάγνωσης Βιβλίων και εκπρόσωποι όλων την μέσων Ενημέρωσης, τα οποία κάλυψαν την Εκδήλωση, η οποία διεξηχθη σε ένα ενθουσιώδες κλίμα, με λόγους επαινετικούς για την Ερμούπολη και την ιστορία της από όλους τους ομιλητές, και ιδιαίτερα από τον κ. Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος πρότεινε να μεταφερθεί σε ταινία, που ασφαλώς θα γυριστεί στη Σύρο.
  Την εκδηλωση, που πλαισίωσαν Πρεβεζάνοι καλλιτέχνες, που δραστηριοποιούνται στη Σύρο, επέλεξε με λόγους ευχαριστιών ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκός.Εκτύπωση   Email