ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’ πραγματοποιήθηκαν Ποιμαντικές επισκέψεις στην ιερά νήσο Τήνο την Κυριακή του Πάσχα.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός επισκέφθηκε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας "Η Μεγαλόχαρη", όπου μετέφερε τις Αναστάσιμες πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου και προσέφερε ως ευλογία Του μικρό εικόνισμα και το Αναστάσιμο αυγό, παρουσία του Επάρχου Τήνου κ. Ι.Γιαγιά, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ι.Σιώτου, του Γενικού Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ και Προέδρου του ΔΣ της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων κ. Ευ. Καλογήρου, μελών της Διοικούσης Επιτροπής, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Λιμενάρχη Τήνου κ. Β. Αποστολόπουλου, του Διοικητή του ΑΤ Τήνου κ. Χρ. Νάκου, του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κ. Ν.Στρατή, καθώς και όλου του προσωπικού της Μονάδος.

Στη συνέχεια ο Αρχιερατικός Επίτροπος επεσκέφθη το ελλιμενισμένο SUPERFERRYIIόπου μετέφερε τις ευχές του Σεβ. κ. Δωροθέου και προσέφερε τις ευλογίες Του στον πλοίαρχο και το πλήρωμά του, παρουσία του Δημάρχου Τήνου, του Επάρχου Τήνου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του Γενικού Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, του διευθυντή του γραφείου του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, του Λιμενάρχη Τήνου, του Διοικητή του ΑΤ Τήνου, του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και πολιτευτών των Κυκλάδων.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού

  


Εκτύπωση   Email