ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

  Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου, στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».
Για τον ίδιο σκοπό πραγματοποιήθηκε διανομή κατεψυγμένων κοτόπουλων, προσφορά της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, μέσω του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "Η ΠΙΝΔΟΣ".
  Τα τρόφιμα προέρχονται από ευγενείς προσφορές στα ειδικά καλάθια των Πολυκαταστημάτων «ΒΙΔΑΛΗ» και «ΠΑΛΑΜΑΡΗ» καθώς και από ανώνυμους δωρητές μέσω των προγραμμάτων της ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών, "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" της Ιεράς Μητροπόλεως και "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ.

  Οι διανομές τροφίμων και άλλων ειδών (ένδυσης & υπόδησης) πραγματοποιούνται καθημερινά 1-2 μ.μ. στους χώρους της πρώην Εκκλησιαστικής Σχολής Τήνου.
Ο Σεβ. κ. Δωρόθεος ευχαριστεί τον Ηγούμενο της Ι. Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς μας Μητροπόλεως και της ιεράς νήσου μέσω των προαναφερθέντων Φιλανθρωπικών προγραμμάτων.
  Επιτροπή Κληρικών, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διανέμουν καθημερινά τα τρόφιμα με διάκριση στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.Εκτύπωση   Email