Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΟΥ ΙΣΙΔΩΡΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

Στον Ιδρυματικό Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών του Ισιδώρειου Ορφανοτροφείου Σύρου τιμήθηκε με την τέλεση Πανηγυρικού Εσπερινού την παραμονή της Εορτής, παρουσία του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού, του Αντιδημάρχου κ. Αλεξάνδρου Αθανασίου, της Προέδρου του ΔΣ του Ιδρύματος και Δημοτικής Συμβούλου κας Μαρίας Καζαντζάκη, του μέλους του ΔΣ κας Αλέκας Κεραμιώτη και πλήθους ευσεβών προσκυνητών.

Κατά τον Εσπερινό ομίλησε ο Εφημέριος του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως και Μέλος του ΔΣ του Ισιδώρειου Ορφανοτροφείου, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στο διαχρονικό μήνυμα των ΤΡιων Ιεραρχών και τις παρακαταθήκες τους για την εκπαίδευση των νέων, ευχαρίστησε το Δήμο Σύρου- Ερμούπολης, για τον ευπρεπισμό του αύλιου χώρου, και τους εργαζόμενους στο Ίδρυμα, για την προσφορά τους, και μετέφερε το χαιρετισμό και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β'.
Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ερμουπόλεως, τους οποίους ο Λειτουργός, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιὰννης παρότρυνε να φέρουν τα παιδιά κοντά στην Εκκλησία, ακολουθώντας το παράδειγμα των Τριών Ιεραρχών.Εκτύπωση   Email