ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΙΕΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ, ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β'

  Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γαυρίου Άνδρου ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' , ο οποίος στην ομιλία του επί της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής αναφέρθηκε στο πώς δοκιμάζεται η πίστη μας πολλές φορές από διάφορα γεγονότα και στην εμπιστοσύνη,που θα πρέπει να έχουμε προς το Θεό, για το σχέδιο, που κατεργάζεται για μας, μέσα στα πλαίσια της αγάπης Του, χωρίς να καταργεί την προσωπική μας ελευθερία.

  Ευχαρίστησε, επίσης, και συνεχάρη για το έργο του τον Εφημέριο του Ναού, Αρχιμ. Καλλίνικο, τους Επιτρόπους, τους Ιεροψάλτες και τους Χριστιανούς του Γαυρίου, οι οποίοι προσέτρεξαν στη Θεία Λειτουργία, πληρώσαντες τον Ιερό Ναό, και ιδιαίτερα τους γονείς και τα μικρά παιδιά, στα οποία διένειμε μικρές ευλογίες.
  Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ανεχώρησε για την ιερά νήσο Τήνο, στην οποία θα ευρίσκεται σήμερα και αύριο για τις Λειτουργικές και εορταστικές Εκδηλώσεις επί τη 194η Επετείω από της Ευρέσεως της Αγιας Εικόνος της Μεγαλοχαρης.


 


  


Εκτύπωση   Email