Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ, ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β' ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΙΟΠΙΤΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ολοκληρωθείσης της επισκέψεώς του στα Ναυπηγεία, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Ευάγγελο Κεφάλα,συνοδευόμενος από τον Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου, Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, και τους Διακόνους του, μετέβη στο Διοικητήριο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ Περιφερείας Ν. Αιγαίου και Κυκλάδων, και ευλόγησε την Πίττα του Αγίου Βασιλείου.

Ο κ. Κεφάλας προσέφερε στο Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' αναμνηστική πλακὲττα,ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του και τη συναρωγή του στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ευχαρίστησε και συνεχάρη όλα τα στελέχη της ΕΛΑΣ για το έργο, που προσφέρουν, και αναφέρθηκε στην πολύτιμη προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ελληνική κοινωνία, η οποία πολλές φορές άδικα έχει πληγή και για την οποία η ΕΛΑΣ έχει πληρώσει φόρο αίματος, στην προσπάθειά της για τη διασφαλιση της τάξεως.
Συνεχάρη δε προσωπικά τους παρισταμένους Γενικό Ασυνομικό Διευθυντή Περιφερείας Ν. Αιγαίου κ. Κων. Τσαρδινάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων κ. Γ. Γιαννόπουλο, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κωνστ. Ανθούλη, τον Διοικητή του ΑΤ Σύρου κ. Ιορδάνη Τζίκο, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ερμουπόλεως κ. Ιωάννη Τσαλουκίδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αατυνομικών Υπαλλήλων κ. Ευ. Κεφάλα, καθώς και τα μέλη του ΔΣ και όλα τα μέλη της Ενώσεως, αναφερθείς στο ήθος και την ευγένεια όλων των Αξιωματικών και στελεχών της ΕΛΑΣ, που υπηρετούν και στα δώδεκα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως.


Εκτύπωση