ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

Ο Σεβασμιώτος κ. Δωρόθεος Β' μετέβη εν συνεχεία σε κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ερμούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για το νέο έτος του Αθλητικού Ομίλου Σύρου, παρουσία του Επισκόπου των ΡΚαθολικών κ. Πέτρου, του Βουλευτού Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σύρου -Ερμούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού, της Επάρχου Θήρας κας Λειβαδάρου,των Περιφερειακών Συμβούλων κας Πάπιτση και κ. Δαδάου, των Πολιτευτών κυριών Αικ. Μονογυιού και Μπαϊμπά και κ.κΓ. Βακονδίου, Γ. Χριστόπουλου και Κ. Δοκιμάκη, του Αντιπροέδρου του Ομίλου, κ. Ραουζαίου, της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων κας Καρίγιαννη, των αθλητών, προπονητών και πολλών φίλων του ΑΟΣ.

Μετά το χαιρετισμό του Προέδρου του Ομίλου κ. Φώσκολου, ο Σεβασμιώτος κ. Δωρόθεος Β' στην ευρετήρια προσλαλιά του ανέφερε ότι" όποτε με ρωτούν πώς βλέπω το αύριο, στρέφω το βλέμμα μου στα γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία μάτια των αθλητών μας και αισθάνομαι τη βεβαιότητα ότι έχουμε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον".
Στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του Ομίλου, ο οποίος ακολούθως τίμησε τους χορηγούς των δραστηριοτήτων του κατά το παρελθόν έτος.Εκτύπωση   Email