Εκτύπωση

Στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Άνω Σύρου μετέβη χθες ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του Δημοτικού Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού "ΑΙΓΑΙΟ FM", ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 28 έτη Ραδιοφωνικής και 21 έτη Τηλεοπτικής παρουσίας στη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη το νέο Πρόεδρο του Σταθμού κ. Π. Ραουζαίο και τον οικοθελώς απελθόντα Πρόεδρο κ. Ιω. Ρούσσο, τόνισε ότι "αποτελεί ευλογία για τη Σύρο το γεγονός ότι έχουμε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, Εφημερίδες, Ραδιοτηλεοπτικούς Σταθμούς και Ενημερωτικές Ιστοσελίδες, που επιτελούν την αποστολή τους με κοσμιότητα, υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ενημέρωσης, χωρίς φαινόμενα κιτρινισμού, σκανδαλολογίας και υποβάθμισης της ανθρώπινης προσωπικότητας", και ευχαρίστησε το Δημοσιογράφο κ. Χαρ. Κουλούρα για την αναμετάδοση των εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μέσω του Δημοτικού Ρ/Τ Σταθμού.

Χαιρετισμούς, επίσης, απηύθυναν ο εκπρόσωπος του ΡΚαθολικού Επισκόπου, Οσιώτατος π. Νικόλαος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μάριος Βουτσίνος και Θωμαή Δενδρινού, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παύλος Χρυσαφίδης και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ρηγούτσος.

Τέλος, ο Πρόεδρος του "ΑΙΓΑΙΟ FM" διένειμε την Αγιοβασιλειόπιτα, λέγοντας ότι όπως ο Άγιος Βασίλειος επέστρεψε τα συγκεντρωθέντα κοσμήματα για τη σωτηρία της πόλης του σε κομμάτια πίττας, έτσι και ο ίδιος, μοιράζει τα κομμάτια της, ανταποδίδοντας τη στήριξη όλων προς το Δημοτικό Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό.