ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ & ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Μικρά παιδιά,  νέοι, μαθητές, σπουδαστές, από το πρωί έψαλλαν τα Κάλαντα στο Επισκοπείο της χιονοραινόμενης Ερμούπολης στο Σεβασμιώτατο κ.Δωρόθεο Β', μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος και τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Σύρου, που του παρέδωσαν τσάντες με τρόφιμα, για να προσφερθούν σε οικογένειες χρήζουσες βοηθείας.

Το μσημέρι, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως προσήλθαν, έψαλαν τα Κάλαντα και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως "ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", συνοδευόμενα από τον Διοικητικό Διευθυντή, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου, την Εκπαιδευτική Διευθύντρια κα Βίκυ Παπαϊωάννου,τις διδασκάλισσες και τους γονείς τους. Ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε για το νέο έτος και τους προσέφερε δώρα, προσφορά,όπως κάθε χρόνο, της Ευεργέτιδος κας Δώρας Συγγελλίδη.
Εν συνεχεία,το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου έψαλε στο Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' παραδοσιακά κάλαντα και, κατά παράκλησή του, πριν την αναχώρησή τους έψαλαν εκ δευτέρου τα Κάλαντα της Μυκόνου "Άγιος Βασίλης έρχεται από τις κάτω Δήλες κι` είναι το καλαθάκι του γεμάτο πεταλίδες..."!