ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ "O ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ¨

Την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού για το νέο σχολικό έτος, στη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν», τμήματος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου Βενέδικτου Φραγκογιάννη, Εφημερίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως και Υπεύθυνου του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, ο οποίος εξεπροσώπησε τον προς τούτο προσληθέντα και μη δυνηθέντα, λόγω Συνοδικών υποχρεώσεων να παραστεί, Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β`.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν η κ. Παρέσσα Τσαντεκίδου Πρόεδρος Εφετών ε.τ.,τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, οι κυρίες Γ. Ραβάνη - Λακασσά και Σ. Βασιλείου, από τη Δ/ση Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πειραιώς, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, εκπαιδευτικοί και εθελοντές συνεργάτες της Στέγης.

Προ του πέρατος της Εκδηλώσεως απενεμήθηκε τιμητική πλακέττα προς τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' και τον Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, ως ένδειξη ευχαριστιών και ευγνμοσύνης για τη φιλοξενία παιδιών της Στέγης Ανηλικών Πειραιώς στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, το περασμένο καλοκαίρι.


Εκτύπωση   Email