ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΥ "ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΟΝΕΩΝ" ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Την έναρξη των συνεδριών του "ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΟΝΕΩΝ" της Ιεράς Μητροπόλεως κήρυξε απόψε, με εναρκτήριο ομιλία του,  στο Πνευματικό Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ενώ ο Αντιπρόεδρος του" Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της Ιεράς Μητροπόλεως" κ.Νικόλαος Χρυσίνης παρουσίασε τον απολογισμό του διετούς Προγράμματος, που ανεδέχθη το ΚΕΑ, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορούσε την κοινωνικοποίηση της γυναίκας, με συμβουλευτικές δράσεις, που αφορούσαν την ένταξη της στο κοινωνικό περιβάλλον, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ψυχολογική στήριξη.

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Δρ Ψυχολογίας κ. Γ. Μπρεκουλάκης, προσκεκλημένος του "Σχολείου Γονέων", o οποίος ανέπτυξε το θέμα " Ένταξη της γυναίκας στο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον", επί του οποίου παρενέβη με σημαντικές τοποθετήσεις ο Διευθυντής του "Σχολείου Γονέων", Αρχιμ. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος, ενώ διατυπώθηκαν απόψεις και εκ μέρους των παρισταμένων.

Επιλέγων, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ευχαρίστησε  και  συνεχάρη τον Υπεύθυνο του "Κέντρου Μέριμνας για την Οικογένεια" και του "Σxολείου Γονέων", Αρχιμ. Μελέτιο Ζαχαρόπουλο για τη σημαντική συμβολή του στην κοινωνική αυτή δράση της Ιεράς Μητροπόλεως, που εφέτος συμπληρώνει 12 χρόνια προσφοράς.

Εκτύπωση