ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε΄ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΤΡΟΜΑΡΧΙΩΝ

Την Τρίτη 4 Αυγούστου ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία, και η Ε΄ Κατασκηνωτική Περίοδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, που φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Τρομαρχίων περιοχής Κορθίου Άνδρου, υπό την ευθύνη του π. Δημητρίου Λουκίσσα και της πρεσβυτέρας κ. Ειρήνης Μαρτίνου.

Οι Κατασκηνώτριες, εκτός από το μπάνιο σε διάφορες παραλίες του νησιού αλλά και την πισίνα της κ. Χρυσούλας Κοντού, την ενασχόλησή τους με αθλοπαιδίες, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές εκδρομές και προσκυνηματικές επισκέψεις, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και Ι.Ν. Ταξιαρχών Μεσσαριάς, στον Ι.Ν. Παναγίας Θεοσκεπάστου Κορθίου, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαινήτων, στο τυροκομείο του κ. Ασούτη, στο φούρνο του κ. Γαρυφάλλου, όπου ενημερώθηκαν για την παρασκευή προσφόρου, στο Κέντρο ενημέρωσης του προγράμματος Life Άνδρου, στο Λαογραφικό Μουσείο Συνετίου, στις Ιερές Μονές Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Παντελεήμονος, στο Ενετικό Κάστρο Κοχύλου.

Οι κατασκηνώτριες, επίσης, εκκλησιάστηκαν την Κυριακή 2/8/2015 στην Ιερά Μονή Τρομαρχίων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται: στον κ. Στρατή, για την ξενάγηση στους Ιερούς Ναούς της Μεσσαριάς, τον κ. Αντώνιο Γαρύφαλλο, για την φιλοξενεία του στον φούρνο, στην κ. Βασιλική Κοντού, για την φιλοξενεία της στην πισίνα του vassiliki kontou studios, στους υπεύθυνους του προγράμματος LIFE Άνδρου, στο τυροκομείο του κ. Ασούτη, στις Ιερές Μονές Αγίας Μαρίνης και Αγίου Παντελεήμονος, στην κ. Δέσποινα Λαμπριάδου από τις Μαίνητες για την προσφορά γεύματος, στους συλλόγους Πίσω Μεριάς (προσφορά παγωτών), και Λειβαδίων (προσφορά γεύματος), καθώς και στον Λαογραφικό Μουσείο Συνετίου. Επίσης, στον κ. Κώστα Χρυσοστόμου, την κ. Ελένη Τσιρδήμου, στον κ. Χώνας, από το beach bar στην παραλία της Χρύσης Άμμου στο Γαύριο για το κέρασμα που πρόσφερε στα παιδιά, στον π. Δημήτριο Τσαρνά, τον π. Θεοφάνη  Κουλό καθώς και στον π. Δημήτριο Λουκίσσα και την πρεσβυτέρα κ. Ειρήνη Μαρτίνου, αλλά και στην Γραμματέα του Επισκοπείου Άνδρου κα Σοφία Καρυστηνού και τον Εκκλησιαστικό Επίτροπο κ. Δημήτριο Γρυμάνη, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για τη λειτουργία της Κατασκηνώσεως.

Εκτύπωση