ΛΗΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δ’   περίοδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, που φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Τρομαρχίων Άνδρου, στην οποία  συμμετείχαν κορίτσια ηλικίας 11-15 χρονών, υπό την ευθύνη του κ.  Κωνσταντίνου  Χρυσοστόμου και των κυριών Ελένης Τσιρδήμου και Καλλιόπης Παπαδάτου.

Οι Κατασκηνώτριες, εκτός από το μπάνιο σε διάφορες παραλίες του νησιού και την ενασχόληση με αθλοπαιδιές, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές εκδρομές και προσκυνηματικές  επισκέψεις, στον  Ι.Ν.  Αγίου Νικολάου και Ι.Ν. Ταξιαρχών Μεσσαριάς , στο τυροκομείο του κ. Ασσούτη, στο φούρνο του κ. Γαρυφάλλου, όπου ενημερώθηκαν  για την παρασκευή προσφόρου, στο Κέντρο ενημέρωσης του προγράμματος Life Άνδρου, σε παραδοσιακό αυλόμυλο,  στο γεφύρι της αγάπης στο Επισκοπείο, στις Ιερές Μονές Ζωοδόχου Πηγής, Αγίας Μαρίνης και Αγίου Παντελεήμονος, στο εργαστήρι πηλού, στις εγκαταστάσεις του ΚΟΙΝΣΕΠ στο Κόρθι, στο Ενετικό Κάστρο Κοχύλου, και παρακολούθησαν τα εγκαίνια του 1ουΔιεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου.

Οι κατασκηνώτριες, επίσης, εκκλησιάστηκαν την Κυριακή 26/7/2015 στον εορτάζοντα ναό της Αγίας Παρασκευής στην Πίσω Μεριά και τη Δευτέρα 27/7/2015  στην Ιερά Μονή Τρομαρχίων.

Κατα την επίσκεψη τους στην εορτάζουσα Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος, στις 27/7/2015, συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο τον Β  και του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την όλη εμπειρία τους στην Κατασκήνωση, ενώ ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και κάθε καλό στην ζωή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Στρατή, για την ξενάγηση στους Ιερούς Ναούς της Μεσσαριάς και την Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης, στον Αρχιερατικό Επίτροπο πατέρα Νικόλαο Μανδαράκα και στην κ. Δέσποινα από τις Μαίνητες για την προσφορά γεύματος, καθώς και  στο ξενοδοχείο «Nicolas»,  για την προσφορά μπάνιου στην πισίνα του ξενοδοχείου.


Εκτύπωση   Email