ΠΡΟΣΚΥΝΗΣH ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου, τους μαθητές της Ε’ και της Στ’ τάξης καθώς και την Α’ και Β’ Γυμνασίου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Σύγχρονη Παιδεία», οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον κ. Διευθυντή του Σχολείου και τους κ.κ. διδασκάλους τους, έφτασαν στο Ι. Μητρ. Ναό της Μεγάλης Παναγιάς για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τουρλιανής που φιλοξενείται για την περίοδο της φετινής Μεγάλης Τεσσαρακοστής. 

Τους μαθητές υποδέχθηκε ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, Πρωθιερεύς του Ναού και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πολυαιώνια ιστορία του ιερού εικονίσματος και ξενάγησε τα παιδιά στον Ιερό και ιστορικό Ναό της Παναγιάς της Αγγελοχτισμένης. Ευχαρίστησε τους ελλογιμωτάτους Διευθυντές των Εκπαιδευτηρίων κ. Γεώργιο Καψάλη και κα. Ιωάννα Πελέκη καθώς και τους κ.κ. διδασκάλους και καθηγητές που συνόδευσαν τους μαθητές.

Τελειώνοντας μετέφερε τις πατρικές ευχές και την αγάπη  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ. Δωροθέου Β’, και διένειμε, ως ευλογία, μία εικόνα της Παναγίας της Τουρλιανής. 

 


Εκτύπωση   Email