ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, τους μαθητές της Γ’ και της Δ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Μυκόνου, οι οποίοι συνοδευόμενοι από την κα. Διευθύντρια του Σχολείου και τους κ.κ. διδασκάλους τους, έφτασαν στο Ι. Μητρ. Ναό της Μεγάλης Παναγιάς για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τουρλιανής που φιλοξενείται για την περίοδο της φετινής Μεγάλης Τεσσαρακοστής. 

Τους μαθητές υποδέχθηκε ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, Πρωθιερεύς του Ναού και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πολυαιώνια ιστορία του ιερού εικονίσματος και ξενάγησε τα παιδιά στον Ιερό και ιστορικό Ναό της Παναγιάς της Αγγελοχτισμένης. Ευχαρίστησε την ελλογιμωτάτη κα. Δήμητρα Αγγελοπούλου, Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και τους κ.κ. διδασκάλους που συνόδευσαν τους μαθητές, για την μετά χαράς αποδεχθείσα πρόσκλησή του.

Τελειώνοντας μετέφερε στους μαθητές τις πατρικές ευχές και την αγάπη  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ. Δωροθέου Β’, και διένειμε, ως ευλογία, μία εικόνα της Παναγίας της Τουρλιανής.  


Εκτύπωση   Email