ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ KATHXHTIKΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ MYKONOY

Με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Δωροθέου Β’, ο Υπεύθυνος του Ανωτέρου και Μέσου Κατηχητικού Σχολείου προσκάλεσε για την περίοδο της Μ. Τεσσαρακοστής, ομιλητές, Εκπαιδευτικούς των Σχολείων της Μυκόνου, οι οποίοι ανέπτυξαν διάφορα ενδιαφέροντα θέματα στους μαθητές μας. Έτσι την Κυριακή 15 Μαρτίου, στο Διενοριακό Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεώς μας, που βρίσκεται στο «Γουμενιώ», είχαμε την μεγάλη χαρά να υποδεχθούμε την ελλογιμωτάτη κα. Ζαχαρούλα Αργουδέλη, καθηγήτρια Φιλόλογο.

Το θέμα ομιλίας της ήταν «Τα λάθη που κάνουμε κατά την χρήση της Ελληνικής γλώσσας και τα greeklish». Το ευχάριστο θέμα, η ηλεκτρονική προβολή και παρουσίαση καθώς και η εκπαιδευτική μεταδοτικότητα  της ομιλήτριας  καθήλωσε τους μαθητές μας και στο τέλος εξέφρασαν την χαρά τους για το θέμα που συζητήθηκε και την καταχειροκρότησαν.

Προ του τέλους της ομιλίας ο Υπεύθυνος των Κατηχητικών Σχολείων Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, ευχαρίστησε την κα. Ζαχαρούλα Αργουδέλη  για τα όσα χρήσιμα είπε στα παιδιά και ενημέρωσε τους μαθητές ότι η ομιλήτρια υπήρξε από τους πρώτους μαθητές των Κατηχητικών Σχολείων όταν ξεκίνησαν το 1993 και σήμερα είναι φίλη και συνεργάτιδα των Κατηχητικών μας και συνοδός στις εκδρομές μας.

Την επομένη Κυριακή 22 Μαρτίου θα έχουμε την τελευταία ομιλήτρια για την φετινή περίοδο, την Εκπαιδευτικό – Φιλόλογο κα. Ειρήνη Σαμιωτάκη, με θέμα «Ιστορικοί σταθμοί της Βυζαντινής Περιόδου».


Εκτύπωση   Email